به گزارش روابط عمومی انجمن شرکت های آب شیرین کن ، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر هم با بیان اینکه تابستان امسال شرایط سختی در تأمین آب است تصریح کرد: گرمای زودرس، افزایش دمای هوا، بارش کم باران در فصل گذشته و شرایط کرونایی از عوامل مشکلات تأمین و افزایش مصرف آب در استان بوشهر است.
عبدالحمید حمزهپور با بیان اینکه تولید و تأمین آب شرب رابطه مستقیم با نزولات جوی دارد گفت: بارش باران در سال گذشته بیش از ۵۰ درصد کاهش یافت و این درحالی است که این مهم در شهرهای جنوبی تا ۷۰ درصد کاهش نسبت به سال ماقبل آن ثبت شد که نقش مهم و تاثیرگذاری در کاهش تولید و کمبود منابع و تأمین آب دارد.
وی با اشاره به اینکه بخشی از منابع تأمین آب از طریق چاهها است گفت: کاهش باران زمینه کاهش کیفیت آب از این منابع فراهم میکند و سبب ایجاد مشکلات در سفرههای زیرزمینی و وضعیت تأمین آب شرب میشود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر با اشاره به اقدامات مهم در تأمین آب شرب در شهرها و روستاها خاطر نشان کرد: یکی از پروژههای تأمین آب شرب در شهرها و روستاها اجرا پروژههای آبشیرینکن است.
حمزهپور از افزایش ظرفیت تولید آب از پروژه آبشیرینکن بوشهر و کنگان خبر داد و بیان کرد: حجم تولید آب از پروژه آبشیرینکن ۱۰ هزار مترمکعب بوشهر ۱۲ هزار و ۵۰۰ متر مکعب افزایش یافت و به ۲۲ هزار و ۵۰۰ مترمکعب رسید و ظرفیت آبشیرینکن کنگان به ۱۲هزار و ۵۰۰ مترمکعب در شبانهروز افزایش یافت.
وی، با بیان اینکه تاکنون در تأمین آب شرب استان بوشهر بحران ایجاد نشده است گفت: برای ادامه راه نیاز و ضرورت دارد مردم در مدیریت مصرف آب همکاری و از آبیاری به فضای سبز و درختان و باغها خودداری کنند چراکه وظیفه شرکت آب و فاضلاب تنها تأمین کننده آب شرب و بهداشتی مردم در شهرها و روستاها است.
حمزهپور با اشاره به اجرا پروژههای آبشیرینکن در شهرها و روستاها تصریح کرد: با وارد مدار شدن پروژههای بزرگ آبشیرینکن از جمله ۳۵ و ۱۷ هزار مترمکعب بوشهر و ۲۸ هزار مترمکعب سیراف – جم که دارای پیشرفت خیلی خوبی هستند وضعیت تأمین آب شرب به پایداری بهتری میرسد.
وی از افتتاح پروژههای آبشیرینکن در نیمه دوم امسال خبر داد و افزود: با افتتاح این پروژهها پایداری نسبتاً مناسبی در تأمین آب خواهیم داشت.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر ظرفیت پروژههای آبشیرینکن در دست اجرا در استان را ۱۰۰ هزار مترمکعب دانست و بیان کرد: پیش بینی میشود ۵۰ هزار مترمکعب این ظرفیت امسال وارد مدار تولید شود.