به گزارش روابط عمومی انجمن شرکت های آب شیرین کن ، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر گفت: هیچ گزینه جایگزینی در این استان برای منابع آبی که از استانهای همجوار میآید، وجود ندارد و تنها راه تکمیل پروژه آبشیرینکنها است و بخش عمده آب شرب مصرفی در استان بوشهر از طریق استانهای همجوار تامین میشود که در راستای کاهش وابستگی اقدامات خوبی صورت گرفته که یکی از اقدامات مهم در این زمینه توسعه تاسیسات آبشیرینکن در نوار ساحلی استان است.
وی اضافه کرد: شیرینسازی آب دریا یکی از مهمترین راهکارها است که در این راستا تلاش داریم با رفع موانع و مشکلات، زمینه تسریع در ساخت و تکمیل این پروژهها فراهم شود.
وی به هزینههای بسیار بالای شیرینسازی آب دریا اشاره کرد و ادامه داد: هزینه تمام شده یک متر مکعب آب در آبشیرینکن گاهی تا ۶ برابر نسبت به آبهای طبیعی است از آن طرف همین آب با قیمت بسیار ناچیز به دست مردم میرسد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر تصریح کرد: طرحهای آبشیرینکن استان بوشهر با ظرفیت ۹۶ هزار مترمکعب در شبانهروز در دست اجرا است که ظرفیت ۲۰ تا ۳۰ هزار مترمکعب در شبانهروز آن امسال به بهرهبرداری میرسد.
حمزهپور عنوان کرد: هم اکنون در شهر بوشهر یک پروژه آبشیرینکن با ظرفیت ظرفیت ۲۲ هزار و ۵۰۰ مترمکعب در مدار تولید است همچنین دو پروژه مهم آبشیرینکن در استان بوشهر در دست اجرا است که یکی دارای ظرفیت ۱۷ هزار مترمکعب و دیگری ۳۵ هزار مترمکعب است و در مجموع ۵۲ هزار مترمکعب ظرفیت دارند.
وی با بیان اینکه به اینکه فاز اول پروژه آبشیرینکن ۱۷ هزار مترمکعبی بوشهر بهزودی وارد مدار تولید میشود، افزود: فاز اول این پروژه پنج هزار مترمکعب ظرفیت دارد و کل پروژه نهایتا تا سال آینده افتتاح میشود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر با اشاره به اینکه در حال حاضر روزانه ۴۰ هزار مترمکعب آب از طریق شیرینسازی دریا تامین میشود، عنوان کرد: پیشبینی میشود تا پایان سال ۲۰ هزار تا ۳۰ هزار مترمکعب به این ظرفیت اضافه شود.