به گزارش روابط عمومی انجمن شرکت های آب شیرین کن ، نماینده بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی یکشنبه در بررسی روند اجرا طرحهای آبشیرینکن در بوشهر ، یکی از ظرفیتهای مهم تأمین آب شرب را خلیجفارس دانست و اظهار داشت: در این راستا طرحهای مهمی در حال اجرا است.
عضو مجمع نمایندگان استان بوشهر با قدردانی از تلاش شرکت آب و فاضلاب در خدماترسانی مطلوب به مردم در حوزه آبرسانی خاطر نشان کرد: ۲ پروژه آبشیرینکن به ظرفیت ۵۲ هزار مترمکعب در کنار ساحل خلیجفارس بوشهر در حال اجرا است که با تکمیل آنها یکی از مشکلات مهم مردم برطرف میشود.
عبدالکریم جمیری به پروژه آبشیرینکن ۱۷ هزار مترمکعب که با سرمایه گذاری شرکت نورویژه اشاره و بیان کرد: بر اساس وعده مجری این طرح ، تا پایان امسال آبشیرینکن ۱۷ هزار مترمکعب بوشهر تکمیل میشود که نقش مهمی در پایداری تأمین آب شرب مردم دارد.
وی با بیان اینکه بخشی از پروژه آبشیرینکن ۳۵ هزار مترمکعب بوشهر امسال وارد مدار بهرهبرداری میشود خاطر نشان کرد: حل مشکل اجاره زمین محل اجرا پروژه آبشیرینکن ۱۷ هزار مترمکعب بوشهر یک ضرورت است که مسئولان آب منطقهای بوشهر باید برای حل این مشکلات پیگیریهای لازم را انجام دهند.
نماینده بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی گفت: لاینحل ماندن مشکل اجاره زمین محل اجرا پروژه زمینه تکمیل آبشیرینکن را به تعویق میاندازد چراکه پرداخت تسهیلات بانکی منوط به قرارداد اجاره زمین پروژه آبشیرینکن ۱۷ هزار مکعبی است.
جمیری با بیان اینکه استاندار بوشهر برای حل تنظیم قرارداد اجاره زمین یاد شده پیگیریهای لازم انجام میدهند افزود: باید برای تسریع در تکمیل آبشیرینکن ۱۷ هزار مترمکعبی بوشهر موضوع اجاره نامه زمین آن حل شود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر نیز یکی از راهبردهای وزارت نیرو در تأمین آب شرب را شیرینسازی آب دریا در شهرها و روستاهای ساحلی دانست و تصریح کرد شهر بوشهر که با مشکلات آبرسانی مواجه است طرح آبشیرینکن در دستور کار قرار گرفته که در مرحله نخست به ظرفیت ۲۲ هزار و ۵۰۰ مترمکعب وارد مدار بهرهبرداری قرار گرفته است.
عبدالحمید حمزهپور از اجرا ۲ پروژه آبشیرینکن در ساحل بوشهر خبر داد و خاطر نشان کرد: پروژه آبشیرینکن به ظرفیت ۱۷ هزار مترمکعب دارای ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی است که تلاش میشود تا قبل از عید نوروز تکمیل و افتتاح شود.
وی با اشاره به اجرا خط انتقال این آبشیرینکن تا مخزن ذخیره اصلی شهر تصریح کرد: این خط انتقال در مرحله پایان و دارای بیش از ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر میزان سرمایهگذاری در اجرا آبشیرینکن ۱۷ هزار مترمکعب بوشهر را ۲۵۰ میلیارد تومان دانست و افزود: با افتتاح این پروژه مشکل دیرینه شهر بوشهر در تأمین آب شرب برطرف میشود و قطعاً تابستان آینده مشکلات به شدت کاهش مییابد.
مجری پروژه آبشیرینکن ۱۷ هزار مترمکعب بوشهر پیشرفت ساختمانی این طرح را ۷۵ درصد دانست و اضافه کرد: تمام تأسیسات برقرسانی، کابلکشی، ساخت مخازن، چاهها و خط انتقال آن اجرا شده و مشکل این پروژه حل تنظیم اجاره زمین برای دریافت تسهیلات بانکی است.
مهندس جعفری با بیان اینکه ماشینآلات پروژه آبشیرینکن ۱۷ هزار مترمکعب بوشهر خریداری شده خاطر نشان کرد: تلاش میشود قبل از فصل گرما این پروژه بهصورت کامل وارد مدار بهرهبرداری شود.
وی بیان کرد: از این پروژه میتوان تا ۴۲ هزار و ۵۰۰ مترمکعب آب تولید کرد که در شرایط فعلی سهم بالایی در تامین آب شرب مورد نیاز منطقه را تامین میکند.