به گزارش روابط عمومی انجمن شرکت های آب شیرین ن ، استان کرمان چهار دهه اخیر با خشکسالی بی سابقه مواجه شده است و نکته عجیب اینکه در طول این ۴۰ سال مسئولان به جای مدیریت مصرف آب فشار بی سابقه ای به آب های زیر زمینی برای تامین آب مورد نیاز در بخش کشاورزی وارد کرده اند.
نتیجه ۴۰ سال برداشت بی رویه از آبخوان ها خشک شدن بسیاری از منابع آبی و افت شدید دشت های کرمان، رفسنجان، سیرجان، زرند، راور و ارزوئیه است؛ حالا کار به جایی رسیده که کرمانی ها برای تامین آب خوردن هم امید به آب شیرین کن های خلیج فارس دوخته اند.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس در خصوص منابع موجود آبی در استان کرمان اظهار داشت : باید برای استفاده از آب های موجود به حساب و کتاب روی بیاوریم و این آب های در دسترس که بسیار گرانبها هستند را از دست ندهیم.
محمدرضا پور ابراهیمی افزود: اگر حساب و کتاب در کار باشد کشاورز هم به کشت محصولات بی ارزش روی نمی آورد و سعی می کند از روش های آبیاری مکانیزه روی بیاورد.
وی افزود: برای تامین آب به توسعه طرح انتقال آب خلیج فارس به استان کرمان اشاره کرد و گفت: در این خصوص مذاکرات زیادی در دولت گذشته و دولت جدید انجام شده است و خط دوم انتقال آب به شهرهای شمالی استان کرمان به زودی اجرا می شود.
پور ابراهیمی افزود: تامین این آب هزینه بر است و مردم باید توجیه شوند که از این آب باید به صورت مدیریت شده استفاده شود.
عملا طرح های استان کرمان برای تامین آب همچنان در حد مطالعه و تامین اعتبار و طرح است و با وجود اینکه کرمان با مشکلات جدی در بحث تامین آب مواجه شده است اما مدیریت استان کرمان همچنان نتوانسته اقدام موثری برای اجرایی شده طرح ها بردارد.