pida-header-ranking-1pida-header-ranking-1pida-header-ranking-1pida-header-ranking-1
  • درباره ما
    • معرفی انجمن
    • اهداف
    • مأموریت و چشم انداز
    • تاریخچه شکل گیری انجمن
  • خدمات
  • اعضاء
    • فهرست اعضای انجمن
    • انواع عضویت و شرایط آن
  • اخبار
  • تماس با ما
برگزاری جلسه هیات مدیره انجمن شرکت های آب شیرین کن و مدیر کل محترم مرکز ساخت داخل، صنایع ماشین سازی و تجهیزات وزارت صمت
۱۹ خرداد ۱۳۹۹
فراخوان انجمن شرکت های آب شیرین کن جهت همکاری
۱۹ خرداد ۱۳۹۹
اخبار

احداث ۱۵۰ هزار مترمکعب آب‌شیرین کن در قالب ۱۴ سایت در استان بوشهر

۱۹ خرداد ۱۳۹۹

مدیرعامل آب و فاضلاب استان بوشهر: ۱۵۰ هزار مترمکعب آب‌شیرین کن در قالب ۱۴ سایت در استان بوشهر در دست احداث می باشد.

عبدالحمید حمزه پور روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: ساخت این پروژه‌های آب‌شیرین کن در استان بوشهر یکهزار میلیارد تومان اعتبار هزینه دارد.

وی بیان کرد: با راه‌اندازی این آب‌شیرین کن‌ها تا سال ۱۴۰۱ میزان وابستگی استان بوشهر از نظر منابع آبی به خارج از این استان ۲۰ درصد کاهش می‌یابد و در مجموع ظرفیت تامین و تولید آب از منابع داخلی استان بوشهر به ۴۰ درصد نیاز مصرفی این استان می‌رسد و وابستگی به منابع آبی خارج استان از ۸۰ به ۶۰ درصد کاهش می‌یابد.

حمزه پور اضافه کرد: با توجه به اینکه احداث آب‌شیرین کن‌ها از محل منابع ارزی انجام می‌شود همچنین بخشی از تجهیزات مورد نیاز این واحدها نیز از خارج از کشور باید تامین شود که شرایط پیش آمده به طور قطع مشکلاتی را برای سرمایه‌گذاران به دنبال دارد اما تلاش می‌شود واحدهای در دست اجرا براساس برنامه مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

این مقام مسئول ادامه داد: با توجه به هزینه ۱۰۰ هزار ریالی برای هر مترمکعب شیرین سازی آب دریا و پرداخت کامل سوبسید آن از سوی دولت، اعمال مدیریت مصرف آب از سوی مردم ضروری است.

وی اضافه کرد: با توجه به خشکسالی‌های طولانی مدت و محدودیت منابع آبی به علت برداشت‌های بی‌رویه کل منابع آبی استان بویژه منابع زیرزمینی از دست رفته و در زمان حاضر ۶۰ درصد منابع آبی مورد نیاز استان از سد کوثر در استان کهگیلویه و بویراحمد و ۲۰ درصد از منطقه کازرون شامل رودخانه شاپور، چشمه ساسان و برخی چاه‌های موجود در منطقه تامین می‌شود.

مدیرعامل آب و فاضلاب استان بوشهر اضافه کرد: با برنامه‌ریزی‌های انجام شده و با حمایت استاندار تلاش شده از منابع آب داخلی استان که شامل منابع آب شور (آب دریا) است برای کاهش وابستگی استان از نظر منابع آبی به خارج از استان استفاده شود که در زمان حاضر ۳۰ هزار مترمکعب آب شیرین کن در بوشهر و کنگان در حال تولید آب هستند.

وی ادامه داد: برای برطرف کردن مشکل کم آبی در استان بوشهر و پایدار کردن آب مورد نیاز مشترکان ظرفیت آب شیرین‌کن ۱۰ هزار مترمکعبی بوشهر به ۲۲هزار و ۵۰۰ مترمکعب افزایش یافته و افزون براین نیز امسال تاکنون  نسبت به احیا، حفر ، تجهیز و اجاره ۱۰ حلقه چاه در مناطق مختلف استان بوشهر اقدام شده‌است.

حمزه پور در باره آبرسانی روستایی گفت: با پی‌گیری‌های انجام شده ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار از محل اعتبارات ملی برای پروژه‌های آبرسانی روستایی شامل نوسازی، بازسازی شبکه، احداث مخازن و حفر و تجهیز چاه‌ها تخصیص یافته است.

وی یادآور شد: حداکثر سرانه مصوب مصرف آب در شهرها و روستاهای استان به ازای هر نفر در شبانه روز بین ۱۵۰ تا ۲۰۰ لیتر آب در نظر گرفته شده این درحالی است که در زمان حاضر حدود ۲ برابر این سرانه تامین و در اختیار مشترکان قرار می‌گیرد.

حمزه پور ادامه داد: کمبود آب در برخی مناطق علاوه بر هدر رفت، به نوع مصرف و استفاده مشترکان برمی‌گردد که در صورت اصلاح شیوه مصرف به طور قطع هیچ کمبودی در شهرها و روستاها نخواهیم داشت.

وی بیان کرد: یکی دیگر از مشکلات استان بوشهر وجود انشعاب‌های غیر مجاز شهری و روستایی است و به دلیل نبود هیچ کنترلی وجود این انشعاب‌ها فشار مضاعفی به شبکه آبرسانی استان وارد می‌کند.

مدیرعامل آب و فاضلاب استان بوشهر گفت: سال گذشته سه هزار انشعاب غیر مجاز در بوشهر و دشتستان به مجاز تبدیل شد با این وجود هنوز پنج هزار انشعاب غیر مجاز در این استان وجود دارد که باید نسبت به تعیین تکلیف آنها اقدام شود.

حمزه پور ادامه داد: استفاده از آب آشامیدنی برای آبیاری درختان و نخیلات و گسترش خانه باغ‌ها پیرامون بعضی از شهرها از جمله بوشهر، گناوه، دیلم و تنگستان نیز برای آبرسانی به مردم مناطق پیرامونی مشکل ساز شده‌است.

وی با اشاره به فصل گرما و افزایش میزان مصرف آب گفت: توصیه می‌شود مردم بویژه در فصل گرم و با توجه به شیوع ویروس کرونا از آب موجود جز برای مصارف آشامیدنی و بهداشتی استفاده نکنند تا مصرف از حد متعارف عبور نکند هرچند در زمان حاضر میزان مصرف بیش از حد است.

حمزه پور در باره وضعیت آب در جنوب استان بوشهر بیان کرد: شهرستان عسلویه دارای ۲۰ روستا با بیش از ۳۰ هزار نفر جمعیت است و سرانه آنها از ۵۵ لیتر با افزایش ظرفیت محلی و استفاده از خط کوثر این ظرفیت به حدود ۱۰۰ لیتر بر ثانیه رسیده‌است.

وی یادآور شد: در زمان حاضر امکان تامین آب بیش از این میزان وجود ندارد و مردم باید در مصرف آب ضمن مدیریت مصرف با مسئولان آب و فاضلاب همکاری لازم را داشته باشند.

حمزه پور در مورد شهرستان تنگستان اظهارداشت: این شهرستان در نوار ساحلی قرار دارد و با داشتن ۱۰۰ روستا ۸۰ درصد جمعیت آن روستایی است درحالی که این شهرستان فاقد هر گونه منابع آب محلی است و چاه‌هایی که در سال‌­های دور استفاده می‌­شد نیز خشک شده و ضمن فرسودگی شبکه آبرسانی بیشتر وابستگی این شهرستان به خط کوثر است.

وی ادامه داد: همچنین در همین مدت کوتاه نزدیک به  ۲۵ لیتر بر ثانیه از ظرفیت خط کوثر به شهرها و روستاهای شهرستان تنگستان اضافه شده‌است با این حال همکاری مردم برای گذر از تابستان دراین شهرستان ضروری است.

مدیرعامل آب و فاضلاب استان بوشهر گفت: افزون براین مناقصه احداث آب شیرین کن هفت هزار و ۵۰۰ متر مکعبی برگزار و هرچند سرمایه گذار به پیشرفت مد نظر نرسیده اما به طور قطع باید تا پایان سال جاری این پروژه تکمیل شود در در غیر این صورت نسبت به فسخ قانونی قرارداد آن اقدام و در صورت بهره‌برداری از آب‌شیرین کن تنگستان تا پایان سال به طور قطع مشکل آب این شهرستان برطرف می‌شود.

وی با بیان اینکه با اجرای پروژه‌های آبرسانی در شهرهای بوشهر و برازجان به طور تقریبی آب این شهرها پایدار شد  ه‌است افزود: بخش های زیادی از مناطق جنوبی بوشهر برای نخستین بار آب این مناطق شبانه روزی و آب مناطق زیادی از شمال شهر برازجان هم که پیش از این به شکل جیره بندی بود از این حالت خارج شد ه‌است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر گفت: هنوز در بخش‌هایی از مناطق جنوبی استان پروژه‌هایی باید اجرا شود تا مشکل تامین آب در این مناطق برطرف شود همچنین برای سایر مناطق شهر بوشهر نیز بیش از ۲۰میلیارد تومان اعتبار هزینه شده و بیش از هشت کیلومتر باید اجرا شود که کل لوله‌های آن خریداری و بز ودی عملیات اجرایی آن انجام می‌شود.

حمزه پور با تاکید بر ضرورت نوسازی شبکه آبرسانی استان بوشهر گفت: میانگین هدررفت آب در این استان ۳۰ درصد و در برخی از روستاها تا ۴۰ درصد هم می‌رسد ولی تلاش ما این است که این را به استاندارد که حدود ۱۵ درصد است برسانیم.

وی اضافه کرد: شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر ۲۴۰ میلیارد ریال مطالبه دارد که از این میزان ۱۴۰ میلیارد ریال خانگی و هزار و یک میلیارد ریال نیز غیر خانگی است و با توجه به اینکه این شرکت غیر دولتی  و درآمد هزینه‌ای است پرداخت این مطالبات ضروری است. 

حمزه پور اظهار داشت: برای اینکه ما بخواهیم آب بهتر و خدمات مطلوب‌تری به شهرها و روستاها ارائه دهیم انتظار می‌رود مردم قبض‌های حداقلی آب بها که قیمت آن در سبد خانوار خیلی پایین است را بموقع پرداخت کنند.

وی در مورد قبض‌های آب اسفند سال گذشته  و فروردین ماه امسال  گفت: با توجه به شیوع کرونا نیروهای ما در این ماه‌ها نتوانستند به درب منازل مراجعه کنند بنابراین درصدی از قبض‌ها به صورت علی‌الحساب با توجه به میانگین مدت مشابه صادر شد که برخی از شهروندان که حق هم داشتند اعتراض کردند و با اینکه قطعیتی در این قبض­‌ ها نیست، ما آن کار را متوقف کردیم و دیگر هیچ قبض علی‌الحسابی صادر نشد اکنون نیز ماموران قرائت به صورت حضوری به منازل مردم مراجعه و  کنتورها را می خوانند.

حمزه پور افزود: درصورتی که فردی قبض علی‌­الحساب را پرداخت کرده باشد بعد از اینکه قبض جدید صادر شد با میزان مصرف وی انطباق داده می‌شود و در صورتی که اضافه پرداخت کرده باشد به طور حتم در پرداخت‌های  بعدی  بستانکار می‌شود و اطمینان داشته باشید که حقی از کسی ضایع نخواهد شد.

وی در باره طرح‌ های فاضلاب گفت: در زمان حاضر پروژه فاضلاب در سه شهر بوشهر، گناوه و دیلم به صورت ۸۰ درصد اجرا شده و کار بزرگی در این بخش صورت گرفته‌است.

وی با اشاره به شبکه فاضلاب بافت قدیم بوشهر ا ضافه کرد: این پروژه با ۱۰۰ میلیارد تومان سال گذشته با کاری جهادی آغاز شد و در زمان حاضر کل شبکه توزیع و جمع‌آوری فاضلاب این منطقه تکمیل شده و فقط مقدار اندکی از خط اصلی لوله  باقی مانده است و در حال تکمیل است.

حمزه پور گفت: مردم می‌توانند با مراجعه به دفاتر آب روستایی و پیشخوان دولت نسبت خرید انشعاب فاضلاب اقدام کنند و در زمینه خرید انشعاب با مردم همکاری لازم برای  پرداخت وام انجام می‌شود.

وی یادآور شد: در زمان  حاضر ۷۵هزار مشترک فاضلاب در شهرهای بوشهر، گناوه و دیلم و ۴۱۲ هزار مشترک آب در استان وجود دارد.

Share

مطالب مرتبط

۲۷ اسفند ۱۴۰۱

پیام نوروزی رئیس هیأت مدیره انجمن شرکت های آب شیرین کن


ادامه مطلب
۲۶ اسفند ۱۴۰۱

تاکید معاون اول رئیس جمهور بر تسریع در احداث و بهره برداری از آب شیرین کن ها در سال آینده


ادامه مطلب
۲۳ اسفند ۱۴۰۱

با تلاشی بی وقفه، عزم انجمن برای وصول مطالبات اعضاء تحقق یافت


ادامه مطلب

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو

آخرین خبرها

  • پیام نوروزی رئیس هیأت مدیره انجمن شرکت های آب شیرین کن
  • تاکید معاون اول رئیس جمهور بر تسریع در احداث و بهره برداری از آب شیرین کن ها در سال آینده
  • با تلاشی بی وقفه، عزم انجمن برای وصول مطالبات اعضاء تحقق یافت
  • تلاش مسئولان استان گلستان جهت تخصیص ردیف اعتباری آب شیرین کن در بودجه سال ۱۴۰۲
  • آغاز رأی‌گیری دهمین دوره انتخابات هیات نمایندگان اتاق تهران: رئیس انجمن شرکت های آب شیرین کن رای خود را ثبت نمود

کلید واژه ها

اتاق بازرگانی اعتبارات شرکت های عضو انجمن قراردادها نمایشگاه هیئت مدیره وزارت صمت وزارت نیرو کمیسیون ها

با ما در تماس باشید!

تلفن: 20 67 71 88 (021) داخلی 1018

درباره ما

انجمن شرکت های آب شیرین کن استان تهران، به منظور ساماندهی شرکت های مرتبط با حوزه آب شیرین کن و حفظ توازن، نظم و فراهم کردن امکان بهره برداری بیشتر از سرمایه گذاری، تولید، انتقال تجربیات علمی و به هنگام نمودن آن برای نیل به اهداف قانونی توسعه در اینگونه موارد، حمایت از بهبود فضای کسب و کار، پاسخگویی به مشکلات و نارسائی ها در چارچوب قوانین مرتبط در کشور، در اتاق بازرگانی تهران به ثبت رسید.

آدرس

تهران، خیابان شهید بهشتی، خیابان میرزای شیرازی، خیابان میرزا حسنی، پلاک 18، طبقه سوم

تلفن: 88716720

آمار بازدید

بازدیدهای امروز:42
بازدیدهای دیروز:56
بازدیدهای هفته:328
کل بازدیدها:66136
احداث ۱۵۰ هزار مترمکعب آب‌شیرین کن در قالب ۱۴ سایت در استان بوشهر
تمامی حقوق متعلق به انجمن شرکت های آب شیرین کن می باشد. ©