مطالعه تطبیقی تخلیه پساب گرم و شور واحدهای آب شیرین کن به آب خلیج فارسمطالعه تطبیقی تخلیه پساب گرم و شور واحدهای آب شیرین کن به آب خلیج فارسمطالعه تطبیقی تخلیه پساب گرم و شور واحدهای آب شیرین کن به آب خلیج فارسمطالعه تطبیقی تخلیه پساب گرم و شور واحدهای آب شیرین کن به آب خلیج فارس
  • درباره ما
    • معرفی انجمن
    • اهداف
    • مأموریت و چشم انداز
    • تاریخچه شکل گیری انجمن
  • خدمات
  • اعضاء
    • فهرست اعضای انجمن
    • انواع عضویت و شرایط آن
  • اخبار
  • تماس با ما
امید زاهدانی‌ها به رفع کمبود آب شرب تا نیمه مرداد ماه
۳۱ تیر ۱۳۹۹
تخصیص ۲۶ میلیارد متر مکعب آب شور و صدور مجوز های لازم برای شیرین سازی آب دریا در استان های ساحلی
۳۱ تیر ۱۳۹۹
اخبار

مطالعه تطبیقی تخلیه پساب گرم و شور واحدهای آب شیرین کن به آب خلیج فارس

۳۱ تیر ۱۳۹۹

مرکز پژوهش‌های مجلس بررسی کرد: مطالعه تطبیقی تخلیه پساب گرم و شور واحدهای آب شیرین کن به آب خلیج فارس

مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی در مطالعه تطبیقی تخلیه پساب گرم و شور واحدهای آب شیرین کن به آب خلیج فارس را مورد بررسی قرار داد.

به گزارش ایلنا، دفترمطالعات زیربنایی مرکز پژوهش های مجلس در گزارشی با عنوان “واحدهای آب شیرین کن ۳. مطالعه تطبیقی تخلیه پساب گرم و شور واحدهای آب شیرین کن به آب خلیج فارس” آورده است: قوانین و استانداردهای محدودکننده تخلیه پساب به آب دریا را می‌توان به دو حوزه محدود کرد. ابتدا استانداردهای پساب خروجی که ویژگی های آن نظیر دما و شوری را قبل از ورود به محیط در هنگام تخلیه کنترل می کنند. ازآنجا که کاهش میزان دما و شوری تا مقدار میانگین آنها در آب دریا بسیار سخت و هزینه بر است، استانداردهای محیط مطرح شده اند. مشخص کردن ناحیه اختلاط نقش مهمی در استانداردهای مربوط به محیط بازی می‌کند.

اندازه ناحیه اختلاط به میزان سمی بودن پساب تخلیه شده و حساس بودن منطقه به پساب تخلیه شده بستگی دارد و به علت متفاوت بودن شرایط منطقه اطراف محل تخلیه، در قوانین کشورهای مختلف، فواصل مختلفی برای ناحیه اختلاط دما و شوری در نظر گرفته شده است.

اما تفاوت قابل توجهی درخصوص مقررات وجود دارد؛ در همه آنها به دو نکته مهم بیشینه میزان شوری و دما در محیط و طول ناحیه اختلاط اشاره شده است. پساب نباید شوری محیط را بیشتر از ۱ الی ۴ ppt افزایش دهد. همچنین افزایش دمای ناشی از تخلیه پساب نباید بیش از ۵ درصد باشد. طول ناحیه اختلاط نیز با توجه به شرایط منطقه تخلیه بین ۵۰ الی ۳۰۰ متر متغیر در نظر گرفته شده است. قوانین موجود، کاربری صنعت تولیدکننده پساب را مدنظر قرار نداده و به صورت کلی با الگوگیری از مقررات کشورهایی نظیر ایالات متحده آمریکا، اقدام به تدوین محدودیت های پساب خروجی کرده اند. این در حالی است که برای واحدهای آب شیرین کن به دلیل تولید مداوم شوری و دما باید قوانین جداگانه و با در نظر گرفتن ملاحظات زیست محیطی خاص آن منطقه تدوین شود. استانداردهای زیست محیطی مربوط به تخلیه پساب، از طریق انجام آزمایش هایی در طیف وسیعی از گیاهان آبی و گونه های حیوانی که در معرض آن قرار دارند با توجه به اقلیم منطقه، شرایط آب دریا و میزان غلظت اولیه مشخص می شوند. به علت متفاوت بودن شرایط محیطی در محل تخلیه، تفاوت های قابل‌توجهی درخصوص مقررات وجود دارد.

Share

مطالب مرتبط

۱۱ بهمن ۱۴۰۱

نکات مهم در خصوص مجمع عمومی و انتخاب بازرس


ادامه مطلب
۱۰ بهمن ۱۴۰۱

تاریخ و ضوابط مجمع عادی سالیانه انجمن اعلام شد


ادامه مطلب
۲ بهمن ۱۴۰۱

سهم ۲ درصدی ایران از شیرین سازی آب خلیج فارس و دریای عمان


ادامه مطلب

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو

آخرین خبرها

  • نکات مهم در خصوص مجمع عمومی و انتخاب بازرس
  • تاریخ و ضوابط مجمع عادی سالیانه انجمن اعلام شد
  • سهم ۲ درصدی ایران از شیرین سازی آب خلیج فارس و دریای عمان
  • آب خلیج فارس به سیستان و بلوچستان ، یزد و اصفهان می رسد
  • پیگیری رئیس جمهور در خصوص توسعه آب شیرین کن ها در کشور

کلید واژه ها

اتاق بازرگانی اعتبارات شرکت های عضو انجمن قراردادها نمایشگاه هیئت مدیره وزارت صمت وزارت نیرو کمیسیون ها

با ما در تماس باشید!

تلفن: 20 67 71 88 (021) داخلی 1018

درباره ما

انجمن شرکت های آب شیرین کن استان تهران، به منظور ساماندهی شرکت های مرتبط با حوزه آب شیرین کن و حفظ توازن، نظم و فراهم کردن امکان بهره برداری بیشتر از سرمایه گذاری، تولید، انتقال تجربیات علمی و به هنگام نمودن آن برای نیل به اهداف قانونی توسعه در اینگونه موارد، حمایت از بهبود فضای کسب و کار، پاسخگویی به مشکلات و نارسائی ها در چارچوب قوانین مرتبط در کشور، در اتاق بازرگانی تهران به ثبت رسید.

آدرس

تهران، خیابان شهید بهشتی، خیابان میرزای شیرازی، خیابان میرزا حسنی، پلاک 18، طبقه سوم

تلفن: 88716720

آمار بازدید

بازدیدهای امروز:4
بازدیدهای دیروز:8
بازدیدهای هفته:302
کل بازدیدها:63360
مطالعه تطبیقی تخلیه پساب گرم و شور واحدهای آب شیرین کن به آب خلیج فارس
تمامی حقوق متعلق به انجمن شرکت های آب شیرین کن می باشد. ©