مدیرعامل آبفای بوشهر: ۱۳ سایت آبشیرینکن در استان بوشهر با ظرفیت تولید افزون بر ۱۱۷ هزار و ۵۰۰ متر مکعب آب آشامیدنی در دست اجرا و یا در حال واگذاری به سرمایهگذاران است .
عبدالحمید حمزهپور با بیان اینکه شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر مسئولیت تامین و توزیع آب شرب بهداشتی شهرهای استان بوشهر دارد اظهار داشت: در حال حاضر تعداد ۳۸ شهر با جمعیتی معادل با ۹۳۹ هزار نفر و ۶۲۴ روستا با جمعیتی معادل با ۳۱۱ هزار نفر تحت پوشش خدمات آبرسانی قرار دارند.
وی با اشاره به تامین آب آشامیدنی استان بوشهر از استانهای همجوار خاطرنشان کرد: تامین آب شرب شهرهای استان بوشهر از طریق چهار منبع اصلی شامل ۵۳ درصد از سد کوثر در استان کهگیلویه و بویراحمد، ۲۶ درصد از خط آبرسانی کازرون در استان فارس، ۸ درصد از تاسیسات ۲ سایت آب شیرینکن با تولید ۳۲ هزار و ۵۰۰ متر مکعب در شبانه روزو ۱۳ درصد هم از طریق 141 حلقهچاه آب تامین میشود.
حمزهپور با بیان اینکه در مجموع 79 درصد از منابع آبی استان بوشهر از خط آبرسانی کازرون و سدکوثر در خارج از استان تامین میشود گفت: برای تامین آب شرب استان بوشهر هم اکنون ۸۱۹ کیلومتر خط انتقال و ۳ هزار کیلومتر شبکه توزیع و ۲۷۷ هزار متر مکعب مخزن ذخیره و تعداد۳۰ ایستگاه پمپاژ آبرسانی به شهرهای استان انجام میشود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر به اقدامات شاخص در دست اجرا برای ارتقاء تامین و توزیع آب شرب پرداخت و خاطرنشان کرد: در این راستا ۱۳ سایت آبشیرینکن با ظرفیت تولید افزون بر ۱۱۷ هزار و ۵۰۰ متر مکعب آب آشامیدنی در دست اجراء و یا در حال واگذاری به سرمایهگذار است.
وی، سرمایهگذاری این پروژههای آبشیرینکن را ۱۰ هزار میلیارد ریال دانست و بیان کرد: اکنون 2 سایت آب شیرین کن در شهرهای بوشهر و کنگان با ظرفیت ۳۲ هزار و ۵۰۰ متر مکعب در شبانه روز در حال بهره برداری است.
حمزهپور با بیان اینکه برای نخستین بار جیره بندی و نوبت بندی آب در محلات دواس، بهمنی، خواجهها، مخبلند و میرعلمدار شهربوشهر با اجرای طرحهای آبرسانی برداشته شد خاطرنشان کرد:جیرهبندی و نوبتبندی آب در محلات جنوبی شهر بوشهر با اجرای طرحهای آبرسانی خارج شد و ۳۶ هزار نفر از آب پایدار به صورت شبانهروزی بهره مند شدند.